Taller de reflexió arquitectònica a una pedrera de marès

ESTUDI DE L'ESPAI I DEL MATERIAL



14 d’abr. 2010

EL TALLER

Bon dia a tots, des del blog us faig arribar alguna mena de pautes que marcaran una mica el esdevenir d'aquest taller!!!
Cal dir que tot això son idees que van sorgint, esperem que en surtin més, per acabar de definir el programa.

- El taller es durà a terme en dues fases de 5 + 5 dies; començant el dia 5 de juliol i acabant amb una festa de cloenda el dia 16 de juliol.
- La primera fase de dia 5 a dia 9 de juliol es dedicarà a visites d'altres pedreres, edificis simbòlics, conferències... així com també l'anàlisi del lloc de treball.
- La segona fase de dia 12 a dia 16 es dedicarà a reflexionar individualment o en grup, debatre, projectar, dibuixar, tocar, sentir...
- El cap de setmana que hi ha entre mig de les dues fases el deixam per a descans i reflexió personal.
- El taller és realitzarà "dins" una pedrera de marès.
- Disposarem de la col.laboració d'una sèrie de professors de l'escola d'arquitectura de Reus, així com també els nostres amics i arquitectes Toni Alomar i Cifu.
- El taller experimental zero; deixa total llibertat per a escollir el tema a estudiar, ja que entenem aquest mateix com a una mena de prova per a pròxims anys.
- No hi ha cap quota d'inscripció, únicament "AUTOGESTIÓ". Cada un de nosaltres ens haurem de portar el menjar, beguda ...
- També hi ha l'opció de poder quedar a dormir dins la pedrera, així gaudirem i podrem analitzar l'espai en la seva totalitat.
- El nombre màxim d'inscrits rondarà sobre els 30 assistents.
- La inscripció es durà a terme mitjançant rigurós ordre d'arribada enviant un correu electrònic a milpedreres@gmail.com (nom, facultat en la que estudia, curs, e-mail...)


A poc a poc anirem acotant totes les idees i conceptes que van sorgint, si teniu preguntes, dubtes o alguna proposta no dubteu en escriure un comentari; estarem encantats de rebre les vostres idees.
Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada